Διευκολύνετε την παρακολούθηση και την αλληλεπίδραση
Ένα βίντεο που κοινοποιείται σε ιστορία μπορεί να ανοίξει σε πρόγραμμα περιήγησης που ζητά σύνδεση πριν από το «Μου αρέσει» ή την εγγραφή στο κανάλι. Όταν ο σύνδεσμος ανοίγει το YouTube και ο θεατής είναι ήδη συνδεδεμένος εκεί, αυτές οι ενέργειες είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή. Το άνοιγμα εξακολουθεί να εξαρτάται από το περιεχόμενο, τη συσκευή και το πρόγραμμα περιήγησης.















