Gør det lettere at se og reagere
En video, der deles i en story, kan åbne i en browser, som beder seere logge ind, før de liker eller abonnerer. Når linket åbner YouTube, og seeren allerede er logget ind dér, er disse handlinger tilgængelige i appen. Åbningen afhænger stadig af indholdet, enheden og browseren.















