Facilita la visualització i la interacció
Un vídeo compartit en una història es pot obrir en un navegador que demana iniciar sessió abans de fer M’agrada o subscriure’s. Si l’enllaç obre YouTube i l’espectador ja hi ha iniciat sessió, aquestes accions estan disponibles a l’aplicació. L’obertura continua depenent del contingut, el dispositiu i el navegador.















