Usnadněte sledování i reakce na obsah
Video sdílené v příběhu se může otevřít v prohlížeči, který před označením „To se mi líbí“ nebo odběrem vyžaduje přihlášení. Když odkaz otevře YouTube a divák už je v něm přihlášený, jsou tyto akce dostupné v aplikaci. Otevření stále závisí na obsahu, zařízení a prohlížeči.
















