Uľahčite sledovanie aj reakcie na obsah
Video zdieľané v príbehu sa môže otvoriť v prehliadači, ktorý pred označením „Páči sa mi“ alebo odberom vyžaduje prihlásenie. Keď odkaz otvorí YouTube a divák je v ňom už prihlásený, sú tieto akcie dostupné v aplikácii. Otvorenie stále závisí od obsahu, zariadenia a prehliadača.
















