Olajšajte ogled in odzivanje na vsebino
Videoposnetek, deljen v zgodbi, se lahko odpre v brskalniku, ki pred všečkanjem ali naročanjem zahteva prijavo. Ko povezava odpre YouTube in je gledalec tam že prijavljen, sta ti dejanji na voljo v aplikaciji. Odpiranje je še vedno odvisno od vsebine, naprave in brskalnika.














