Ułatw oglądanie i reagowanie na treści
Film udostępniony w relacji może otworzyć się w przeglądarce, która poprosi o zalogowanie przed polubieniem lub subskrypcją. Gdy link otwiera YouTube, a widz jest już tam zalogowany, te działania są dostępne w aplikacji. Otwarcie nadal zależy od treści, urządzenia i przeglądarki.
















